SRB     RUS     ENG
+7 (965) 100-09-22
info@oliveterrace.me
O nama

Apartmani Olive Terrace*** su smjesteni na jednom od najljepsih I najprivlacnijih mjesta u Crnoj Gori-ribarskom selu Rafailovici.Cisto Jadransko more je svega 150m udaljeno od naseg objekta.Jedinstveni polozaj daje mogusnost nasim gostima da biraju kako pescanu plazu Becici I Rafailovici,tako I zivopisnu plazu Kamenovo.Ovdje rastu masline,nar,kivi,mandarine,smokve…Susret planinskog I morskog vazduha cini koktel za zdravlje I dusevnu harmoniju!U takvom ambijentu kafei I restorani nude hranu nacionalne I sredozemne kuhinje od svezih I ekoloski cistih proizvoda.Nacionalna kuhunja Crne Gore je originalna I posebna,nevjerovatno ukusna I zdrava.


Budvanska Rivijera-je blagosloveno mjesto,gdje covjek nalazi dusevni mir I odmor od nevjerovatno dinamicnog savremenog zivota.Nezaboravni odmor u prijatnoj I domacoj atmosferi ili u sopstvenom stanu na obali Jadrana-u Olive Terrace Apartments***.Osim toga,apartman na moru-to je dobro finansijsko ulaganje.Posebnost naseg objekta sastoji se u tome sto mi ne nudimo samo prodaju apartmana,nego nudimo puni paket usluga po upravljanju vaseg stana.U vrijeme kada vi ne zivite u stanu,vi mozete od njega zaraditi profit,od izdavanja stana. Apartmani Olive Terrace***-to je odlicna varijanta za ulaganje novca I za odmor za svaku porodicu u bilo koje vrijeme.


IZDAVANJE

Gostima objekta Olive Terrace*** u zavisnosti od nivoa komfornosti, povrsine I vrste terase , nudimo za izdavanje sledece kategorije artmana: Studio(Standard, Lux), Apartmani (Ekonomi, Standard, Lux), Podkrovlje. Po utiscima gostiju za svoju prvu turisticku sezonu 2016. godine, objekat Olive Terrace je dobio ocjenu 8,9 na sajtu booking.com. Mi poklanjamo gostoprimstvo I paznju svakom gostu!


PRODAJA

Studija I apartmani Olive Terrace Apartments*** su stanovi na morskoj obali koji se nude od vlasnika, bez posrednika: samo mi I nasi kupci. Apartmani su u potpunosti spremni za prodaju. Pravno cisti ugovori-je jedna od vaznih prednosti saradjivati sa nama. Mi ucestvujemo u svim radnjama prilikom sklapanja ugovora, pocev od rezervacija avio karata I doceka klijenta na aerodromu do dobijanja dokumenta o vlasnistvu stana (List nepokretnosti).


UPRAVLJANJE

Svaki vlasnik, po zelji, moze nas opunomociti za upravljanje stanom. Mi nudimo sirok spektar usluga: pravne konsultacije, po tehnickim pitanjima, porezi, kontakti sa mjesnim organima vlasti, komunalne usluge, ciscenje, placanje komunalija, izdavanje stana I drugo.